Nyheter

Som ni förhoppningsvis sett har vi satt upp en hjärtstartare till vänster om 7B-porten (utomhus). Vid användning av en hjärtstartare kommunicerar den hur man skall gå till väga. Bifogar här en bruksanvisning om man vill läsa in sig lite extra.

Sommaren och värmen kom med besked i år, och det är roligt att se att de nyrenoverade uteplatserna används av medlemmarna! Vi vill påminna om att ställa iordning borden, stolarna och grillarna efter att ni använt uteplatserna, samt se till att ni inte efterlämnar något skräp efter er.

Som ni säkert märkt har cykelrensningen inte kommit igång ännu då annat kommit emellan. För att alla ska ha möjlighet att ta bort markeringen på sina cyklar i tid har styrelsen beslutat att avvakta med rensningen tills dess att sommaren/semesterperioden är över. Ni som åker bort över sommaren behöver alltså inte oroa er för att er cykel skall tas...

Styrelsen har sedan en tid tillbaka sett över behovet av renovering av hissarna, och då med start i C och D. Vi är medvetna om problemet med den typ av hisskonstruktion som våra hissar har. Med anledning av den tragiska hissolyckan i närområdet, med en liknande hisskonstruktion som vår, känns denna åtgärd än mer aktuell.

Skriv in din E-post nedan och få alla nyheter direkt till din mail!